Moving to Stockholm

Efter USA blev det ett snabbbesök med Enforcer till Hole in The Sky, en rockfestival som höll till i Norge -Bergen. Jag skulle lätt kunna tänka mig att flytta till Norge om det inte hade varit så förbannat dyrt. Det är nästan oförskämt att ta 80 spänn för en öl. Fint ställe för övrigt och speciellt vårt hotell med lyxsvit och utsikt över bergen.
Kom hem igår och promenerade till mitt förra jobb för att säga hejdå. Det kändes konstigt och nästan lite sorgligt. Jag trivdes såå bra med allt vad det jobbet innebar. Kommer speciellt sakna att inte ha min Papaya nära till hands.
Idag har vi stressat och packat in grejer i flyttlådor för att  flytta till vår nya lägenhet, en tvåa på Söder. Lägenheten är oförskämt fin, det är högt i tak med stora fönster och ytor, rymlig och ljus.
Vi har flyttat in möbler hela dagen men nu är allt någorlunda på plats. Lägger kanske upp någon bild på hur det ser ut sen. Nu måste jag sova!!! I morgon ska jag upp tidigt för att få smink och hår fixat. Går visning för Nelly.se.

Min USA resa

En mysbild från Marinland - Florida,
Många av mina vänner och bekanta har frågat mig vart jag var och vad jag gjorde på min senaste resa till USA.
Här kommer en kort utläggning om det för alla ni som har undrat. :)
De första dagarna spenderade vi i Atlanta, Georgia. En stad jag aldrig hann få mig någon direkt uppfattning om.  Sedan vidare till Savannah, åh jag älskaden den staden. Livemusik spelades på gatorna, folk transporterades i häst och vagn och i skyltfönstren var det fullt med konstutställningar. Så mysigt! En av dagarna gjorde vi en dagsutflykt till Skidaway Island innan vi bilade vidare till St Auqustine.
De sista dagarna låg jag mestadels på stranden på Daytona Beach och hade det gott i solen.
Sedan flög vi därifrån till Atlanta, - Toronto- London-  och slutligen Stockholm hem. En hel del flygande och tidsomställning. Åh, jag minns vilken ångest jag fick på Toronto flygplats. Att något som annars är så oändligt långt bort plötsligt var så nära och ångesten att ändå inte ha tiden att kunna träffas. Så jag satt med högsta volymen i mina ipod lurar och försökte stänga av tid och rum tills planet därifrån lyfte.
För övrigt har jag haft det helt underbart. Många fina middagar har det blivit samt en hel del lyckad shopping, men det bästa med hela resan var att simma med delfiner i Florida, Marinland.
Jag kommer sakna Starbucks-kaffe och våfflor till frukost.

Störtlandning..

rakt ner i soffan.
Kom precis hem från Norge där jag besökt festivalen Hole in the sky där det var kuligt och härjigt men kände mig mestadels av tiden like a drunken ass. USA var hur bra som helst. Ojojoj vad jag måste uppdatera här för att kunna berätta allt och få med alla briljerande detaljer. Nu ska jag krypa ner hos min finkille som ligger och sover så sött. Hörs!

Portfolio pic

Foto: Midenge

The most haunted town

Staying at Dresser Palmer House. Savannah, wow vilken stad, kallas aven for "The most haunted town". Helt underbart stalle. Gar just nu runt med ett glas vin i handen, njuter och kanner mig allmant bortskamd. Allt i sin ordning! Snart blir det middag på en fin restaurang inne i stan.
Ar inne pa den andra dagen nu. Igar simmade vi med valhajar pa Georgia Aquaium, en fin start pa resan.
Allt ar foresten supersize har. Min sang ar gjord for en barnfamilj och portionerna helt galna.. for att inte tala om alla gigantiska manniskor. Jag kanner mig liten och fanig. Men jag klagar absolut inte, mer som en liten notis. (Vet inte om man forstar sa mycket utan de ratta bokstaverna men aja) Hoppas det ar bra med alla darhemma.

 


Hittade en bild på mitt rum, vilket drömrum!


Puss, Anna


Sömnproblem & dilemma

Anna en mycket stressad kvinna med sömnproblem till klockan fyra på morgonen, fruktansvärt osjälvständig är hon också som inte kan sova utan sin man vid sin sida.
Anna har inte hunnit börja packa men har istället tid att dricka ööl. Hur kommer det sig? Idiot!?
Frågan är nu, ge upp och acceptera att det blir en sömnlös natt i natt och börja packa istället. Eller fortsätta stirra upp i taket med tusen tankar i huvudet..... Det blir nog det sistnämnda.
Bilden är tagen idag i samband med utgång. Jag ser trött och sliten ut på bilden men inget emot vad jag är i verkligheten. Fasen också!

Fixar och donar!

Jag är såå jävla seeg och sleteen. Vet inte riktigt varför men Olof vill påstå att vi dragit på oss någon slags förkylning som gör sig  redo att bryta ut vid helt fel tillfälle och förstöra. Misstänker att Sonispherevädret är en bidragande faktor då det regnade som bara den. Folk runt omkring mig drunknade i leran medans min make-up förvandlades till en grå rinnande massa (mycket viktig detalj). Sprang omkring i mina små leopardsandaler och försökte hålla humöret uppe med lera upp till knäna. Det gick sådär. 
Såg iallafall Slayer och lite av Iron maiden men helst av allt hade jag velat frossa i Mötley crue som jag totalmissade, fråga mig inte varför.
Idag sov jag till tolv och åt blåbärspaj med vaniljsås till frukost.Det satt fint. Sedan mötte jag upp Terese och Sanna nere på stan och tog en fika. Terese åker till Australien i morgon och blir borta i nio månader men jag och Sanna tänkte förhopningsvis komma och hälsa på så snart ekonomin tillåter. Trion måste hålla ihop i vått och tort med piskor och läder!
Var också hos polisen och fixade ett nytt pass därefter blev det en sväng till banken och donade. Riktigt tråkiga ärenden. Väl hemma lagade jag min specialköttfärssås, skar av mig halva tummen på köpet. Nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv med en drös choklad. Redan ikväll ska jag börja se över min packning, vara ute i tid för en gång skull "konsten att packa" är inte min starkare sida och sedan ägna lite tid åt att putsa upp mina boootsie.
Resterande veckodagar är fulla och hyseriska. Jobbar i morgon, plåtas på torsdag, flyttar fredag-lördag och åker till USA på söndag.
Sounds like a plan!


He puts the color inside of my world

I morgon den 9 augusti är det min och Olofs treårsdag.  Eftersom vi båda reser bort mycket vill vi passa på att bara vara med varandra utan att göra något speciellt. Jag har verkligen världens finaste och bästa kille. Varje dag med honom är ett nytt äventyr och han stöttar mig i vad jag än gör. .
Åh, jag är så kär..

Feeling great!

Hemkommen från jobbet och är på ovanligt glatt humör idag. Det är till och med så att kunderna kommenterat mitt stora leende på läpparna. Nöjd. I helgen drar jag till Sonisphere, och Slayer. En festival som kommer bli grymt bra. En vecka därefter åker jag på semester till USA i två veckor. Där ska jag bara ha det helt underbart. Förhoppningsvis med mellanlandning i Toronto och kanske, kanske hinna träffa mitt hjärtegull. Vi bokar våra Bali-biljetter denna vecka, dit kommer vi åka mitt i vinterdepressionen så nu behöver jag icke frukta för den förbaskade vintern och kylan. Mycket roligt framöver med andra ord.

Så idag efter jobbet drog jag och älskling runt och letade lite skivor och fick med oss en bunt hem också. Nu har vi genom-lyssning och har precis tagit en varsin "laga maten öl" Det blir Thaikäk, med kokostopp till efterrätt. M-mm-mmm..

Två bilder från min helg.. partytime!
Fina Madeleine, jag och Patrik
"det som känders extremt kul då känns i efterhand.. otroligt tråkigt och nästan lite pinsamt.. medelåldershumor javisst!"

Puss, Anna

En dröm jag har

Jag har under en längre tid haft en stark illusion i mitt huvud och eftersom jag tror att ingenting är omöjligt vill jag så småningom utveckla mina tankar till ett mål.
Att resa är bland det bästa jag vet. Jag vet ingenting annat som är så inspirerande och uppfriskande än att besöka nya platser som man aldrig trodde fanns, få nya perspektiv, träffa människor från en annan kultur osv. Om jag fick välja skulle jag främst vilja åka till Afrika där jag varit några gånger tidigare.
Jag ska inte gå in på djupet men jag har sedan studenten drömt om att jobba som volontär och vill speciellt till Ghana. Än sålänge är min resa en dröm och ingenting jag ännu hunnit starta. Vi får se.
Här är småbilder från min resa till Sydafrika för några år sedan. Det kan ha varit det bästa jag gjort någonsin. Så otroligt lärorikt på alla sätt och vis.

RSS 2.0